Komisen Affiliate | Buat Duit Affiliate | Jana Wang Affiliate | Cari Duit Affiliate

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

panduan affiliates, buku panduan affiliate, ebook panduan affiliate, panduan affiliate amazon, panduan affiliate jvzoo, panduan affiliate lokal, panduan affiliate marketing, panduan asas affiliate, panduan belajar affiliate marketing, bagaimana buat duit dengan affiliate, buat duit affiliate, buat duit dengan affiliate, buat duit dengan affiliate amazon, buat duit dengan affiliate program

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisyen, komisyen dah masuk

Sebelum tu biar saya kenalkan diri dulu... Nama saya Azian Usman seorang full time online marketer . Anda boleh kenal saya dengan lebih lanjut di blog saya iaitu internetmudah.com

Buat pengetahuan anda.. saya juga antara individu yang kerap anjurkan program affiliate... jadi saya boleh nampak semua yang agen-agen dan sifu-sifu ni buat..

Apa yang mereka gunakan dan lakukan untuk tujuan promosi produk affiliate... semua saya perhatikan dan memang saya sendiri terkejut bila lihat ada kaedah yang tak perlukan modal yang besar pun...

Malah saya juga ada gunakan salah satu kaedah yang mereka juga turut lakukan... iaitu hanya menulis 3 email sahaja dan kemudian saya gunakan link affiliate saya sendiri dengan id Azian untuk mengesan conversion... dan hasilnya....

panduan affiliates, buku panduan affiliate, ebook panduan affiliate, panduan affiliate amazon, panduan affiliate jvzoo, panduan affiliate lokal, panduan affiliate marketing, panduan asas affiliate, panduan belajar affiliate marketing, bagaimana buat duit dengan affiliate, buat duit affiliate, buat duit dengan affiliate, buat duit dengan affiliate amazon, buat duit dengan affiliate program

Anda Tidak Tahu Jana Komisen Affiliate Yang Lumayan Seperti Mereka?

Saya pasti anda tertanya-tanya bagaimana nak jana komisen yang masyuk dengan affiliate...

Teruskan bacaan anda sehingga habis.. saya mahu kongsikan sesuatu dengan anda dahulu...

Sebenarnya nak buat duit dengan affiliate ni tidak lah sesusah mana..

Cuma kena guna cara yang betul dan memang terbukti berkesan sahaja..

Tak perlu buang masa post kat group banyak-banyak..

Pakai software yang mengarut-ngarut sampai akaun kena ban..

Haa? pernah terkena..

Sabar.. teruskan bacaan anda...

Berapa Banyak Trafik Yang Di Perlukan Untuk Mula Menjana Komisen?

Ini antara soalan yang paling kerap saya terima...

Jawapannya bergantung pada kualiti trafik... bukan kuantiti...

Ini lah rahsia yang kebanyakan orang tidak tahu...

Saya ada agen affiliate yang dapat 5000 pelawat tapi satu jualan pun tidak berhasil...

Saya juga ada agen yang bawa 400 orang pelawat sahaja tapi dia berjaya hasilkan jualan RM8000+ (8 ribu)

Tak percaya?

Lihat statistik berikut...

Kuantiti trafik atau pelawat bukan lah nombor 1 dalam pemasaran affiliate...

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

Berminat Nak Belajar?
Saya dan rakan saya Hamirul perkenalkan kepada anda iaitu...

panduan affiliates, buku panduan affiliate, ebook panduan affiliate, panduan affiliate amazon, panduan affiliate jvzoo, panduan affiliate lokal, panduan affiliate marketing, panduan asas affiliate, panduan belajar affiliate marketing, bagaimana buat duit dengan affiliate, buat duit affiliate, buat duit dengan affiliate, buat duit dengan affiliate amazon, buat duit dengan affiliate program

Apa yang anda akan belajar dalam pakej video ini?

Pengenalan mengenai Affiliate dan bagaimana anda boleh jana pendapatan
Cara memilih produk affiliate yang betul dan mudah untuk dijual
Channel promosi yang digunakan oleh ramai otai di Malaysia
Bagaimana menggunakan Facebook untuk promosi affiliate
Cara mendapatkan prospek yang lapar dengan tawaran anda
Bagaimana menjual melalui Facebook profile
Bagaimana menggunakan pemasaran email untuk affiliate
Tools dan alat untuk promosi affiliate
Case study bagaimana saya menggunakan blog untuk promot affiliate
Cara menggunakan facebook page dan FB ads untuk jana komisen
Strategi presell page dan bonus
Dan banyak lagi yang tak sempat saya nak senaraikan disini..

Tak Perlu Datang Seminar, Kelas Atau Coaching Beribu Ringgit Untuk Belajar Affiliate..

Belajar dari rumah... download & terus tekan play! setiap video tak lebih 10 minit.. jadi anda tidak akan mudah bosan.. tak faham boleh tekan replay...

Jika ada soalan boleh terus PM saya di facebook atau email saya... mudah kan? :)

Dalam panduan ini saya dedahkan beberapa strategi yang anda boleh tiru bulat-bulat, tinggal ikut sahaja tanpa perlu bersusah payah perah keringat untuk kejar komisen pertama...

Cara cepat... cara senang... dan cara paling malas.. sebut sahaja..

Semua saya dedahkan dalam tutorial ini...

Namun awas...

Panduan ini bukan untuk yang saje-saje nak buat duit tepi..

Tapi untuk anda yang benar-benar serius untuk jana komisen yang lumayan!

Segala Persoalan Anda Akhirnya
Kini Terjawab!

Sebaik sahaja anda dapatkan panduan ini.... Anda akan ketahui:

Alat yang otai-otai ni gunakan untuk promosi
Channel dan tempat yang betul untuk promosi
Bagaimana menghasilkan tawaran yang menarik agar orang klik dan beli offer affiliate anda
Apakah teknik dan kaedah paling senang untuk hasilkan komisen affiliate
Kenapa orang perlu beli daripada anda berbanding dengan orang lain
Cara untuk jana pendapatan affiliate dengan konsisten

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

Mari Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Sudah Dapatkan Pakej Video Affiliate ini..

 

Rahsia Income Affiliate ini adalah coaching terbaik Tuan Azian Usman daripada A-Z yang pernah saya ikuti. Susunan mudah dan cepat untuk di fahami dengan baik walaupun baru berjinak-berjinak dengan affiliate. Harga pun sangat berpatutan dengan ilmu yang sarat.
Anyway, memang ini coaching yang terbaik yang dan saya galakan untuk anda beli jika mahu serius dengan affiliate.


Wan Shakrawi
FB : https://www.facebook.com/ibnurazali93

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

 

Terima kasih tuan zyan kerana lancarkan Rahsia Income Affiliate, penerangan simple street to the point itu yang lebih penting...

Mudah di fahami.. Paling menarik rahsia income affiliate ni di sertakan sekali dari a-z strategi pemasaran basic to beginner...

Termasuk bab teknik seperti cara untuk buat iklan retargeting ala-ala macam Lazada guna tu...

Lepas hadam video ni terus boleh praktis untuk buat duit... Nak dengan tak nak sahaja..


Junaidy Jaimi
www.junaidyjaimi.com
Facebook id.junaidyjaimi87

 

PANDUAN NI MEMANG BOGEL HABIS TEKNIK OTAI2 N SIFU2 AFFILIATE

Sebab salah satu dari pada modul bro ialah personal branding....

Personal branding ni power sebab saya sendiri buat affiliate jual di personal...80% dr hasil jualan adalah lalu personal wall sahaja...

Ss komisen affliate boleh rujuk id laonda dan gilabot..

So bila saya lihat modul ni..saya sendiri tersenyum sebab satu modul ni jer dah boleh jana 3-4 angka...

Belum lagi saya buat video youtube, blog dan retargeting ads huhu..


Memang sesuai panduan ni untuk newbie melawan jerung2 yang ada.

Saya juga memang sugestkan affiliate software gramkosh saya beli panduan ini untuk tambah hasil pendapatan melalui affiliate.

Thumbs up untuk saudara azian usman


-Faiz Most-
www.gramkosh.gilabot.com

buat duit dengan affiliate x, buku buat duit dengan affiliate, cara buat duit affiliate, cara buat duit dengan affiliate, affiliate rahsia emas, rahasia menjadi affiliate, rahsia affiliate, rahsia affiliate usd, rahsia pemasaran affiliate formula pendapatan affiliate, jana pendapatan dengan affiliate, jana pendapatan melalui affiliate, menjana pendapatan melalui affiliate, pendapatan affiliate, pendapatan affiliate junction, pendapatan dari affiliate

Panduan ini bukan panduan biasa-biasa...

Bukan copy paste dari Google...

Bukan cedok dari Youtube...

Bukan Translate dari Video mat salleh...

Ini adalah panduan yang dihasilkan dari kes sebenar...

YA! Realiti sebenar dalam dunia Affiliate marketing di Malaysia...

Jadi berapa harga yang anda perlu bayar untuk panduan ini?

Kalau nak ikut harga seperti panduan lain yang lebih kurang sama... (sekitar RM150-RM200 malah lebih lagi.. )

Namun saya tidak lah sekejam itu!

Saya mahu semua orang mampu miliki panduan ini terutama anda yang sedang baca halaman ini.

Anda serius mahu ubah kewangan anda?

Anda serius mahu tambah pendapatan mulai bulan depan?

Serius mahu ada lebih banyak masa dengan keluarga?

Saya pasti jawapan anda YA! jika tidak anda pasti sudah meninggalkan halaman ini..

Ok begini...

Saya bercadang untuk meletakkan harga panduan video ini pada harga RM297 tetapi untuk anda yang terawal anda hanya perlu bayar RM97 sahaja..

YA...

Anda tidak silap lihat... hanya RM97 untuk 18 video tutorial affiliate yang mengandungi rahsia-rahsia dari otai..

Jaminan 365 Hari Wang
Dikembalikan Sekiranya Anda Tidak Berpuas Hati!

Saya berikan jaminan wang dikembalikan selama setahun jika anda dapati kaedah ini hanya buang masa anda dan tidak mendapat sebarang hasil setelah mengaplikasikan kaedah yang saya tunjukkan.

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

Bagaimana kalau saya bagi diskaun lagi?
Saya tak nak anda fikir lama-lama untuk buat keputusan..
Jika anda beli hari ini anda boleh dapatkan dengan
Harga serendah RM47 sahaja
Namun saya tak jamin esok harga akan sama seperti hari ini.

panduan affiliates, buku panduan affiliate, ebook panduan affiliate, panduan affiliate amazon, panduan affiliate jvzoo, panduan affiliate lokal, panduan affiliate marketing, panduan asas affiliate, panduan belajar affiliate marketing, bagaimana buat duit dengan affiliate, buat duit affiliate, buat duit dengan affiliate, buat duit dengan affiliate amazon, buat duit dengan affiliate program

duit affiliate, pakar affiliate, komisen affiliate, income affiliate, buat duit affiliate, rahsia affiliate, teknik affiliate, jutawan affiliate, pakar affiliate, hasil income affiliate, komisyen berhasil, bayaran komisen, komisen dah masuk

buat duit dengan affiliate x, buku buat duit dengan affiliate, cara buat duit affiliate, cara buat duit dengan affiliate, affiliate rahsia emas, rahasia menjadi affiliate, rahsia affiliate, rahsia affiliate usd, rahsia pemasaran affiliate formula pendapatan affiliate, jana pendapatan dengan affiliate, jana pendapatan melalui affiliate, menjana pendapatan melalui affiliate, pendapatan affiliate, pendapatan affiliate junction, pendapatan dari affiliate

Selepas anda dapatkan panduan video affiliate ini anda boleh terus belajar..  tonton terus secara online atau download ke komputer anda.. boleh belajar dimana-mana sahaja.  Asalkan anda ada komputer atau smartphone yang ada sambungan internet. 

Selepas bayaran anda akan diberikan link ke halaman pembeli untuk anda akses kesemua video-video ini. 

Mari kita lihat apa yang anda dapat dengan pakej video ini..

1. Pengenalan mengenai pemasaran affiliate
2. Kaedah pemasaran melalui personal branding
3. Rahsia otai dan sifu buat duit melalui email
4. Bagaimana menggunakan Facebook ads dan page dengan betul
5. Cara gabungkan penggunakan facebook ads dan blog
6. Bagaimana mencari pelawat yang super targeted dengan custom audience
7. Cara terbaik follow up database
8. Dan banyak lagi sebenarnya..
9. Ada lebih 18 video dan akan ditambah dari masa ke  semasa bersesuaian dengan perkembangan maklumat.

Azian Usman
Full Time Online Marketer

buat duit dengan affiliate x, buku buat duit dengan affiliate, cara buat duit affiliate, cara buat duit dengan affiliate, affiliate rahsia emas, rahasia menjadi affiliate, rahsia affiliate, rahsia affiliate usd, rahsia pemasaran affiliate formula pendapatan affiliate, jana pendapatan dengan affiliate, jana pendapatan melalui affiliate, menjana pendapatan melalui affiliate, pendapatan affiliate, pendapatan affiliate junction, pendapatan dari affiliate




panduan affiliates, buku panduan affiliate, ebook panduan affiliate, panduan affiliate amazon, panduan affiliate jvzoo, panduan affiliate lokal, panduan affiliate marketing, panduan asas affiliate, panduan belajar affiliate marketing, bagaimana buat duit dengan affiliate, buat duit affiliate, buat duit dengan affiliate, buat duit dengan affiliate amazon, buat duit dengan affiliate program, buat duit dengan affiliate x, buku buat duit dengan affiliate, cara buat duit affiliate, cara buat duit dengan affiliate, affiliate rahsia emas, rahasia menjadi affiliate, rahsia affiliate, rahsia affiliate usd, rahsia pemasaran affiliate formula pendapatan affiliate, jana pendapatan dengan affiliate, jana pendapatan melalui affiliate, menjana pendapatan melalui affiliate, pendapatan affiliate, pendapatan affiliate junction, pendapatan dari affiliate